Algemene Voorwaarden

De gebruikersvoorwaarden en privacybeleid.


Algemeen

Anoniem op het internet geeft u de mogelijkheid om de volgende diensten te gebruiken anoniem surfen, anoniem mailen, anoniem sms'en en anoniem URL. Deze diensten zorgen ervoor dat u al een stuk anoniemer bent op het grote internet.

Anoniem

"Men spreekt van anonimiteit als de identiteit van een persoon niet bekend is of als hij die niet bekend wenst te maken. Het woord anoniem komt van het Griekse anoonumos, wat betekent 'zonder naam, ongenoemd'." Bron: wikipedia.org

Door gebruik te maken van onze diensten bent u een stukje anoniemer dan ervoor. U bent nog altijd traceerbaar en dat geen enkele website voor u garanderen dat u 100% anoniem bent op het internet, dit is gewoon onmogelijk.

Misbruik

Constateren wij dat u misbruik maakt van één van onze diensten. Dan hebben wij het recht om u te verbannen van onze website.

Gegevens

Alles wat u doet op deze site wordt bijgehouden, dit is enkel voor de veiligheid van de medemens. De gegevens worden nooit aan derden verspreid enkel bij een juridische procedure zullen wij de gegevens aan de politie doorspelen.

Anoniem surfen

U kunt websites bezoeken zonder uw IP-adres te laten zien op deze site, uw IP-adres wordt vervangen door ons IP-adres.

Anoniem e-mailen

Bij het anoniem e-mailen kunt u onder een andere naam en een willekeurig e-mailadres een e-mail verzenden.

Anoniem sms'en

Voor gebruik van de dienst anoniem sms'en betaalt u een kleine vergoeding, omdat we u gebruik laten maken van een dienst die door Mollie b.v. wordt uitgevoerd.

Anonieme URL

Om uw sites niet bloot te geven aan de zoekrobots op bepaalde fora 's. kunt u uw link veranderen naar een zelf gekozen naam en de link wordt dan doorgestuurd naar uw link.

Reclame

Bij sommige diensten kan het zijn dat er een link naar onze site wordt toegevoegd.

Akkoord

Van zodra u iets doet op onze site gaat u akkoord met de bovenstaande gebruiksvoorwaarden en het privacy beleid.

Met Vriendelijke Groeten,
Anoniem-op-het-internet.net